Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload
Search Results
Results: 1 through 50 of 200 (0.346 secs)
You searched for: (language:alb OR language:"Albanian")
[1] 2 3 4     Next    Last
[texts]01
Prgema te ndryshme  to1
Keywords: to1_Programe
Downloads: 2
[movies]Albanian Kur'ani Shqipe , translations of the meanings of the Noble Quran in Albanian language.
Quran Shqip video , Translations of the meanings of the Noble Quran in Albanian language. Similar translations are available in many other languages.
Keywords: dhe; është; të gjitha; këtë; me; në lidhje me; ose; nga; faqe; ju; lexuar; madje; toka; të tilla; ndjekin; lloj; foto; video e tërë; bota; nëna; më shumë; afër; toka; vendi; përgjigje; shkolla; studim; dielli; qyteti; të fillojë; vonë; e re; natën e jetës; çdo; njeri; më pas; punën; tani; njerëzit; së pari; shumica; shkruani; faqe; rrugë; tha; të hapur; duket; më tej; të bardhë; të fillojë; shembull lehtësia; libër; ide; të tjerë; dëgjoni; kryesore; mjaft; watch; ndonjëherë; të ndjehen të; së shpejti; e zezë; pyetje; të plotë; ndihmë; problemi orë; e vërtetë; interesante; të shpejtë; të udhëtimit; në mesin e; gjuhës; të përbashkët; i formës së prerë; i saktë; një; yll; rrugë; kundër; të bëhet; dore tokën; grupi; i rëndësishëm; faqe; pa; e tërë; fjalë; deri në; vetëm; zona; kujdes; qendër; zemra; njoftim; të zgjedhin; të qarta; mesazhi zë; Kur'ani; kopje; i famshëm; të lumtur; të dëgjojnë; e butë; mësues; e keqe; vëllai; couse; shekulli shans; Islami; cool; i gatshëm; shpresoj; prezantoj; ekipi; kyç; të sigurt; të përmbajë; vazhdoi; e di; mrekulli; vit; mendoj; puna; moslim; muslim; ramadan; islam; arabisht; mekka; Madina; e mahnitshme; sures; fati; fati; besimi; engjëjt; murg; imam; tradita xhamia; kisha; person; e mrekullueshme; kryq; lutja; bamirësia; Haxhi; në rritje; vargje; Jezusi; Moisiu; ibraham; ibrahem; Muhamedi; Krishti; Mesia; allah; zot; ferr shpirti; shpëtimi; përjetësia; pendohen; hyjnor; profet; engjëll; shpirti; djalli; karma; ateizmi; ateist; xhihadi; ortodokse; paganë; protestantë; mësime të mrekullueshme; të habitshme; i madh; i mirë; dëgjojnë; të mësojnë; të shëndoshë; të bukur; muzikë; këngë; këngë; zëra; dy; tre; katër; pesë; luajnë; top; si; pse; e kaluar; shenjat; të folurit; historia; histori; adoleshente; edukim; argëtim; fizika; energjia; mësimore; feja; të themi; çfarë; Budizmi; dhënë; copë paqja; fund; ditë; interesante; të shkëlqyer; shumë; vetëm; emri; i thjeshtë; shumë; mendoj se; të themi; të shkaktojnë; i vjetër; mirë
Downloads: 5
[movies]Mujahideen Irak
www.ansar-alsharia.info
Keywords: ansar
Downloads: 5
[movies]HaSyStudio Promo - Hajdar Sylaj
HaSyStudio ka si synim të tij që të promovojë vlerat e fesë ISLAME
Keywords: HaSyStudio
Downloads: 2
[audio]Klubi I Mengjesit E marte 3 Dhjetor 2013 - Blendi Salaj
Klubi I Mengjesit E marte 3 Dhjetor 2013
Keywords: Club FM; morning show; emision mengjesi; Club FM; klubi i mengjesit
Downloads: 4
[texts]Ligjeratat ne Urbanizem 1 - Ilir Gjinolli - Ngadhnjim B. Gjoshi
Ligjeratat ne Urbanizem 1 - Viti 3
Keywords: Ligjeratat; urbanizem; 1; Ilir Gjinolli
Downloads: 3
[audio]Shpjegimi I Fetwasë Së Ibën Tejmijes Në Lidhje Me Hadithin E Përqarjes Mësimi I Katërt Khawarixhët& Tekfirsat 17.01.2014 17:01:36 - HaSyStudio
HaSyStudio realizon mësimin fetar ~ Shpjegimi I Fetwasë Së Ibën Tejmijes Në Lidhje Me Hadithin E Përqarjes Mësimi I Katërt Khawarixhët& Tekfirsat 17.01.2014 17:01:36
Keywords: Shpjegimi I Fetwasë Së Ibën Tejmijes Në Lidhje Me Hadithin E Përqarjes Mësimi I Katërt Khawarixhët& Tekfirsat 17.01.2014 17:01:36
Downloads: 4
[movies]Why The Latin Mass Father Gommar A. De Pauw
Mbi Pandryshshueshmëninë e Meshës Shejte te kodifikueme prej Papës sh'Piu V.
Keywords: Mesha Shejte
Downloads: 22
[texts]Conference reports of The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints (Volume 175th Annual Conference April 2005) - The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints
v. 28 cm.
Keywords: Church Periodicals; Albanian
Downloads: 62
[texts]Conference reports of The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints (Volume 174th Semi-Annual Conference October 2004) - The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints
v. 28 cm.
Keywords: Church Periodicals; Albanian
Downloads: 55
[texts]Emnat Mbiemnat Kosove Shqipni - bresta
Lista e emnave dhe mbiemnave te votuesve në Kosovë dhe Shqipni simbas dendësisë së paraqitjes. Praktikisht të gjithë banorët e Kosovës e Shqipnisë që i kanë pasë përmbi 18 vjeç në vjetin ±2009
Keywords: emnat shqiptar
Downloads: 97
[texts]Orari Vjetor I Privimit Pefundimtar - Universiteti i Prishtines
Orari Vjetor I Privimit Pefundimtar
Keywords: provimi perfundimtar 2014
Downloads: 3
[audio]Don't Cry Sis! - ilir bajri
Don't cry sister! (it's pointless) /experiment with albanian female folk singing /!lir Bajri @ 2013
Keywords: ilir; bajri; prishtina; pristina; kosovo; kosova; jazz; ethno; folk; experiment; arrangement; piano; albanian; shqiptar; albania; ecletic
Downloads: 30
[texts]Ungjilli pas Llukajt : ktyerë prej elinishtesë Shqip ndë të folë Toskënisht - Treg. Nërkombëtare
Union version--MBS bookplate
Keywords: Albanian language
Downloads: 298
[texts]TëDalëtë - Sinas, A
"Albanian: Tosk: Translated by Gerasim D. Kyrias and A. Sinas, using a modiefied Roman orthography suitable to both Albanian Muslims and Christians."--Book of a thousand tongues (2nd ed.), 27
Keywords: Albanian language
Downloads: 345
[audio]Abdurrahim Balla Hutbe Dynjaja.mp 3
Besimtari ne lidhje me dynjan dhe sa eshte i dhen pas saj, gjithashtu shembuj nga sahabet e ndershem
Keywords: dynja besimtari sahabet
Downloads: 5
[texts]Ungjilli pas Joanit - Massachusetts Bible Society
"Tosk, Union (Romanized) dialect"--Massachusetts Bible Society bookplate
Keywords: Albanian language
Downloads: 255
[audio]Abdurrahim Balla - Hutbe Vellai Besimtare ne Islam
Abdurrahim Balla - Hutbe Vellai Besimtare ne Islam
Keywords: Abdurrahim Balla - Hutbe Vellai Besimtare ne Islam
Downloads: 10
[audio]2.Kaderi Dobite E Besimit Ne Kader AbdurrahimBalla - Abdurrahim Balla
Abdurrahim Balla
Keywords: DobiteEBesimitNeKader-AbdurrahimBalla.mp3
Downloads: 5
[movies]Sheikh Sulejman al Alwaan Përkrahja e muxhahidëve e detyrueshme për të gjithë muslimanët - Ansar Al Sharia
www.ansar-alsharia.com
Keywords: Jihad
Downloads: 5
[texts]Fjalët' e-urta të Sollomoni - Sinas, A
Cover title
Keywords: Albanian language
Downloads: 521
[texts]Jobi edhe Ekklisiastiu kthyerë prej Evraishtesë - Kyrias, Gerasim D
Cover title: Jobi edhe Ekklisiastiu
Keywords: Albanian language
Downloads: 319
[audio]Abdurrahim Balla Hutbe Tejkalim I Kufijve
Abdurrahim Balla - Hutbe - Tejkalimi i Kufijve
Keywords: Abdurrahim Balla Hutbe Tejkalim Kufij Tagut
Downloads: 5
[texts]Jeta e Muhammedit - Shahid
Jeteshkrimi i Profetit Muhammed s.a.v.s.
Keywords: Jeta e Muhammedit; Muhammed; Muhammedi; Profeti; Islami; Feja Islame; Jeta e Profetit
Downloads: 22
[movies]Mburoja e Muslimanit - Assalam Muslim
Mburoja e muslimanit- حصن المسلم
Keywords: Mburoja e Muslimanit حصن المسلم
Downloads: 165
[audio]Rendesia E Mesimit Te Fikhut - Shejkh Sharai
Rendesia e fikhut dhe pyetje pergjigje
Keywords: dritat; faturat; kamat; bismilah; para; buke; nderpret; bidate; xhemat; veprosh; moter; selefije; prinder; shija; martese; pergjegjesi; hauarixhet; arrestimi; tekfircave; harmonia; fetare; komuniteti; rendesia; mesimit; fikhut; qen; shtepi; lepirja; qenit
Downloads: 63
[texts]Nelson L 1917 Vorl Kritik Prakt Vernunft - Leonard Nelson
Leonard Nelson (1917), Vorlesungen über die Kritik der praktischen Vernunft.
Keywords: Philosophie
Downloads: 1
[audio]Akidja Tahauije Dija E Allahut 130201
Abdurrahim Balla
Keywords: Abdurrahim Balla
Downloads: 200
[audio]Abdurrahim Balla Hutbe Fitnet
Abdurrahim Balla hutbe mbi fitnet qe kan kap umetin islam ne ditet e sotme
Keywords: Abdurrahim Balla hutbe fitnet
Downloads: 7
[audio]Mësime Nga Libri I Ibën Tejmijes Rregullat E Komentimit Të Kur'anit Mësimi I Dytë 2013.12.06 - Ard
Ky zinxhir mesimesh tregon disa rregulla te ehli sun-netit dhe xhematit rreth shpjegimit te Kur'anit. Ky zinxhir mesimesh eshte teper i rendesishem sepse ketu varet humbja e grupeve te humbura. Grupet e humbura kanw rwnw nw humbjet e tyre pwr shume arsye. E nje prej arsyeve kryesore eshte komentimi i gabuar i Kur'anit.   
Keywords: tefsir; ibn tejmije; abdurrahim balla; devijim; komentim; kuran; kur'an; humbje; grupet e humbura; rrotullimi i tokes; hauarixhet; mu'tezilet; esharij; maturidij
Downloads: 33
[audio]Abdurrahim Balla Hutbe Qëndrushmëria Tek E Vërteta
Abdurrahim Balla- Hutbe ku behet fjale ne lidhje me besimtarin qe duhet te jete i qendrueshem ne islamin e vertete
Keywords: Abdurrahim Balla hutbe besimtare e vertete verteta i qendrueshem
[audio]Abdurrahim Balla-Armiqt e Islamit dhe votimet parlamentare - Assalam Muslim
1- Abdurrahim Balla-Votimet parlamentare. 2- Abdurrahim Balla-Qendrimi i besimtarit kundrejt armiqve te Islamit.
Keywords: Abdurrahim Balla Qendrimi i besimtarit kundrejt armiqve te Islamit Votimet parlamentare
Downloads: 1,352
[texts]Letra, shkresa, fialetore .. - Çekrezi, Kost A. [from old catalog]

Downloads: 229
[texts]Lincoln - Kallajxhi, Xhevat
In Albanian
Keywords: Lincoln, Abraham, 1809-1865
Downloads: 218
[texts]HISTORIA E ARKITEKTURES SHQIPTARE - ertan gogo
ARCHITECTUR IN ALBANIA
Keywords: ARCHITECTUR
Downloads: 813
[image]Renald Project - renaldfejzulla
logo
Keywords: Logo; Email
Downloads: 90
[texts]Sqnahi - Efendi Nahi
Quran Translation to Albani Language
Keywords: Quran Translation to Albani Language
Downloads: 69
[texts]Geografija 7 K 3
A book about geography.
Keywords: geography; science
Downloads: 163
[texts]Kimia
Kimia.
Keywords: Kimia
Downloads: 62
[audio]Abdurrahim Balla - Abdurrahim Balla
Abdurrahim Balla
Keywords: Abdurrahim Balla
Downloads: 915
[audio]Abdurrahim Balla Grupet E Humbura
Keto  mesime jane  pjese e zinxhirit te mesimeve per grupet e humbura. Ne keto mesime hoxha shpjegon fetvane e Ibn Tejmijes per grupet e humbura. 
Keywords: Abdurrahim Balla ibn tejmija ehli suneti dhe xhemati murrxhiet esharit kaderit hauarixh tekfir kafir qafir grupacione grupe i humbur te humbur fetva ibn tejmije murxhi tekfirs ruhuni khauarixh dalja nga feja sekte ngutja ne tekfir xhehmije
Downloads: 6
[texts]Emnat Mbiemnat Kosove Shqipni - bresta
emnat
Keywords: emnat
Downloads: 2,104
[texts]Diata e Re e zotit ede selbuesit túne Iesu-Kristit - Christoforides, Constantine
Spine title (gilt lettering)
Keywords: Albanian language
Downloads: 1,794
[unknown]albanian-wikipedia-6/10/10 - Wikipedia
Retrieved from wikipedia.org on April 8, 2010
Downloads: 6
[unknown]sqwiki - Wikipedia
Retrieved from wikipedia.org on April 8, 2010
Downloads: 7
[texts]Drejtësi e përsosur (Pjesa3) www.Forum-Islamik.com - www.Forum-Islamik.com
Drejtësi e përsosur (Pjesa3) www.Forum-Islamik.com
Keywords: Drejtësi e përsosur (Pjesa3) www.Forum-Islamik.com
Downloads: 578
[texts]Einstein frame or Jordan frame ? - Valerio Faraoni
Scalar-tensor theories of gravity can be formulated in the Jordan or in the Einstein frame, which are conformally related. The issue of which conformal frame is physical is a contentious one; we provide a straightforward example based on gravitational waves in order to clarify the issue.
Downloads: 5
[texts]Homeri Ilias (Odyssea) ex recogn. I. Bekkeri - Homerus
Book digitized by Google from the library of Oxford University and uploaded to the Internet Archive by user tpb.
Downloads: 118
[texts]a7kam-alsalat
http://narjes-library.blogspot.co.uk/
Keywords: http://narjes-library.blogspot.co.uk/
Downloads: 2
[texts]Mos Ja Vini Fajin
www.ansar-alsharia.info
Keywords: jihad
Downloads: 2
[1] 2 3 4     Next    Last
Advanced search

Group results by:

> Relevance
Mediatype
Collection

Related mediatypes

texts
audio
movies
web
image